Afhalen voor thuis en op het werk

Geen zin om met die grote bak te sjouwen? Je kunt bij de reservering de gratis afhaaldienst boeken, zij komen op de afgesproken dag de reservering bij je thuis of op je werk afhalen.

De chauffeur zal zelf nieuwe verzendstickers meenemen, je krijgt bij een succesvolle afhaling een bewijsje van afgifte. Bewaar deze net zo lang tot je van ons bericht krijgt dat alles correct is ontvangen.

Tijdsindicatie

DHL haalt tijdens de normale bezorgrondes de pakketten direct af, dit gebeurd gedurende kantooruren: 09.00 - 17.30 uur. Een tijdsindicatie kunnen wij helaas niet geven.

Afhaaldienst gemist?

Op het moment dat de bezorger niemand aantreft op het bezorgadres, zal hij of zij een briefje achterlaten in de brievenbus. De volgende werkdag (geen zaterdag, zondag of feestdag) proberen ze het opnieuw. Treft de bezorgdienst bij de tweede poging weer niemand aan? Dan wordt de afhaalopdracht geannuleerd, hou er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor tijdig 24-48 uurs retour in Goes. Je kunt in de tussentijd altijd nog een retourlabel opvragen om het zelf in te leveren.

Vragen, klachten of complimenten?

De Internet Verhuurshop is in eerste instantie de contactpersoon voor vragen, klachten en complimenten over de afhaaldienst. Sommige vragen kunnen wij niet direct beantwoorden en moeten worden voorgelegd aan DHL, de doorlooptijd hiervan is ongeveer 3 - 4 werkuren.

Alle internet verhuurshops