Beschikbaarheid van huurproducten

Wil je weten of er een polaroid camera beschikbaar is?

Online indicatie

Op de pagina Polaroid camera huren kun je direct zien of jouw datum nog beschikbaar en/of haalbaar is. Deze indicatie is in 98% van de datums accuraat en wordt elke twee (werk)uren bijgewerkt.

Neem contact met ons op

Krijg je de melding 'Neem telefonisch contact op'? Dan is de startdatum niet meer haalbaar:

  • Niet haalbaar: Om te kunnen garanderen dat je op tijd de reservering in huis hebt, moet er minimaal 1,5 werkdag tussen het eerst mogelijke verzendmoment en de startdatum zitten.

    Is de verwerkingstijd volgens de website te kort, krijg je de melding om (telefonisch) contact te zoeken met onze klantenservice. In overleg is het mogelijk om de reservering op te halen in Goes, of te verzenden met een Express- of sameday koerier tegen een bepaalde meerprijs.
     
  • Niet beschikbaar: Op sommige data hebben we geen (eigen) voorraad meer, elke twee uur houden we dit bij. We sluiten dan de (start)datum voor online aanvragen, zodra er weer beschikbaar komt; bijvoorbeeld door annulering of nieuwe voorraad stellen we datum weer open.

Validatie door een medewerker

Wanneer je een aanvraag plaatst, zal een medewerker van 'Order acceptatie' de boekingsdatum nogmaals valideren in de planning. In een uitzonderlijke situatie kan binnen de twee uren, of in de nacht een verschil in planning zijn.

Alle internet verhuurshops