Betalingswijzen

Wij accepteren de volgende betalingswijzen:

Voorschot vooruit per bank, iDEAL

Je betaalt de gehele huur- (en eventueel koop)som op voorhand via een overschrijving via uw bankomgeving, of via de iDEAL omgeving. Je vindt onder iedere factuur een betaal link voor online betaalopties. Hebben we na afloop iets terug te betalen, dan ontvang je het geld bedrag terug op de rekening van herkomst. Opgeven van een afwijkende rekening is helaas niet mogelijk.

Er wordt voor deze betalingsmethode geen administratiekosten in rekening gebracht.

Betalen aan de bezorger (alleen bij DHL)

Betaal je liever pas wanneer je echt de spullen in huis krijgt? De zogenoemde Rembours optie bieden wij ook aan, je betaalt het gehele voorschot aan de DHL bezorger. Heb je na afloop nog foto's over? Vergeet dan niet om een briefje bij te voegen met de rekening gegevens.

Er wordt voor deze betalingsmethode € 9,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Op eind factuur (particulier)

Ontvang je liever achteraf een rekening met de daadwerkelijk genoten diensten? Dat kan, we sturen de rekening op via de e-mail. De betalingstermijn bedraagt 7 kalenderdagen, we hechten er waarde aan dat de betalingstermijn in acht wordt genomen. Voor acceptatie wordt een risico analyse uitgevoerd door een extern bedrijf, het kan zijn dat deze betalingsmethode niet altijd wordt geaccepteerd.

Er wordt voor deze betalingsmethode € 4,95 administratiekosten in rekening gebracht.
Voor een te late betaling geldt een toeslag van € 12,95 handelingskosten.

Op eind factuur (bedrijven)

Bedrijven en organisaties kunnen op rekening afnemen, we schrijven achteraf de rekening voor de daadwerkelijk genoten diensten en verbruikte hoeveelheid (pakjes) foto's. Voor uw crediteuren administratie is het mogelijk om een inkoopnummer, -referentie of kostenplaats door te geven. Deze zullen wij vermelden op de factuur.

Er wordt voor deze betalingsmethode € 1,95 (14 kalenderdagen betalingstermijn) of € 2,95 (30 kalenderdagen betalingstermijn) administratiekosten in rekening gebracht.

Voor een te late betaling geldt een toeslag van € 12,95 handelingskosten.

Opstellen van een nieuwe factuur € 1,95 omdat bij de boeking foutieve gegevens zijn doorgegeven.

Een beetje inspiratie / altijd leuk

Alle internet verhuurshops