Spelregels - Huurvoorwaarden

Als je iets huurt, gelden onze 'Spelregels'. We hebben ze geschreven in begrijpelijk Nederlands, duidelijk wat we van elkaar verwachten.

Definities -

Onze identiteit, niks te verbergen

Wij zijn de Internet Verhuurshop, maar ook:
Beamer verhuur NL, Polaroid verhuur NL, Karaoke verhuur NL, Lichtgeluid verhuurshop, Paraplu verhuurshop, Gopro verhuurshop.

Voor jou bereikbaar
0113 - 820 219
e-mail formulier
@Inetverhuurshop
Internet verhuurshop op Facebook
Smithweg 17 - 4462 HC Goes (Nederland)

Openingstijden voor reguliere werkdagen
10.00 - 19.00 uur
10.00 - 19.00 uur
10.00 - 19.00 uur
10.00 - 19.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 16.00 uur
Gesloten
Lees meer over afwijkende openingstijden

Nummers
20157744
NL206538650B01

Toepasselijk -

Onze spelregels zijn van toepassing wanneer je iets bij ons huurt, koopt of een offerte ontvangt. We vertellen je eerlijk waar we voor staan en wat van jou verwachten.

(Inkoop)Voorwaarden van jouw bedrijf

(Inkoop) Voorwaarden van jouw bedrijf (als klant van Internet Verhuurshop) wijzen wij nadrukkelijk van de hand.

Huurafspraak, duidelijk

Acceptatie
Een huurafspraak komt tot stand wanneer deze door de Internet Verhuurshop wordt geaccepteerd via een schriftelijke bevestiging per e-mail. Een aanvraag kan worden ingediend via het online portaal of via de klantenservice. De Internet Verhuurshop behoudt zich ten alle tijden het recht voor, om de aanvraag op voorhand af te wijzen zonder opgaaf van reden.

Bedenktermijn
Bij wet is geregeld dat je de veertien kalenderdagen na ontvangst van de huurbevestiging, de huurafspraak zonder opgaaf van reden mag afzeggen. Wij gaan verder, zolang de huurproducten niet zijn verzonden kun je kosteloos afzeggen.

Uitzondering: Dienstverlening gestart
Plaats je een aanvraag welke binnen veertien kalenderdagen al verzonden moet worden, gelden de bepalingen voor annuleren. Je geeft in deze situatie ons (ongeschreven) toestemming om de dienst al te starten.

Annuleren
We spreken in de huurafspraak

Huurperiode
Huurperiode: Dag(en) dat de producten bij jou in huis zijn.
Gebruiksperiode: Dag(en)

een

Te laat inleveren
We spreken in de huurafspraak een afhaaldatum of een inleverdatum af, hou je, je niet aan de afspraak behouden wij ons het recht om de extra huurkosten aan je door te rekenen.

Eigendom
Vanzelfsprekend blijven alle huurproducten eigendom van de Internet Verhuurshop, zodra de huurperiode is afgelopen lever je de producten weer zo snel mogelijk in. Dit geldt ook voor accessoires, kabels en de plastic verpakking.

Transportkosten, zijn er niet

Verzending heen
Voor een reguliere opdracht betaalt de Internet Verhuurshop de verzendkosten voor bezorging met de pakketpost. Onze huiskoeriers zijn: DHL Express of DHL Selektvracht. Voor de dag(en) dat de huurproducten onderweg zijn betaal je geen huurkosten.

Specials
Bezorging in specifieke tijdsvensters kan tegen een meerprijs worden bijgeboekt. Of is er haast bij de bezorging? Dan kun je via het online portaal of via onze klantenservice een sneller/gegarandeerde transport methode boeken. De meerprijs wordt duidelijk met je afgesproken.

Verzending terug
Voor een retourzending hoef je niks te betalen, mocht het toch voorkomen dat je de verzendkosten moet voorschieten zullen we deze 100% vergoeden. (Maximum tot € 13,50, tenzij anders wordt afgesproken.) Met uitzondering van een nazending in het geval je iets bent vergeten op terug te sturen.

Iets kopen-

Herroepingsrecht
Ben je niet blij met je aankoop? Dan kun je binnen 14 kalenderdagen het kosteloos aan ons terug sturen. Heb je al betaalt, dan storten we het gehele bedrag terug. (Met uitzondering van de extra kosten die zijn gekozen voor een snellere / tijdspecifieke levering)

Uitzonderingen: Geopende verpakkingen polaroid foto's
Polaroid foto's mag je in een gesloten zilveren verpakking aan ons retourneren. Deze foto's zijn gevoelig voor licht, een geopende wordt beschouwd als 'bedorven'. Overgebleven cassettes kun je samen met de huur camera aan ons terug zenden.

Aansprakelijkheid -

Acceptatie
De Internet Verhuurshop behoudt zich ten alle tijden

Betalen -

Vooruit per bank of iDEAL

Achteraf op (eind) rekening - particulieren
Ben je niet blij met je aankoop? Dan kun je

Achteraf op (eind) rekening - zakelijk
Betalen op rekening behoort tot de mogelijkheden,

Betalingstermijn
14 kalenderdagen: € 1,95 toeslag , incl BTW en krediet beoordeling via Graydon
30 kalenderdagen: € 2,95 toeslag , incl BTW en krediet beoordeling via Graydon

Factuuradres, inkoopreferentie en bevoegdheid
Bij de online aanvraag zijn voldoende velden beschikbaar om alle facturatie gegevens te vermelden, zorg er voor dat het juiste factuuradres wordt vermeld en indien nodig een inkoopordernummer of referentie.

Zodra de factuur door ons is geschreven, is deze ook geschreven. Voor het opstellen van een nieuwe factuur, omdat je als aanvrager hebt verzuimd om de juiste gegevens door te geven, is mogelijk maar brengen wij nogmaals de administratie kosten in rekening.

Huur je zonder toestemming van het bedrijf? Dan mogen wij van de wetgever er vanuit gaan dat je de huurafspraak als prive persoon bent aangegaan en zul je zelf de rekening moeten betalen.

Te laat?
Je gaat als inkoper namens een bedrijf een afspraak met ons aan, we willen er blind op kunnen vertrouwen dat deze afspraak wordt nagekomen. Betaalt het bedrijf te laat, beboeten we dit met € 12,95 incl BTW en stellen we een nieuwe betalingstermijn voor.

Blijft hierna de betaling nog steeds uit? Dan zullen een Nederlandse rechter vragen om een kostenveroordeling, alle extra kosten die dit met zich meebrengt zullen wij verhalen.

Afwijzing
De Internet Verhuurshop behoudt zich ten alle tijden het recht om het krediet op voorhand te weigeren.

Incasso en dagvaarding
Wanneer je de huurproducten niet tijdig

Sommatie, in gebrekken en geschillen-

Niet tijdige retour
Wanneer je de huurproducten niet tijdig inlevert, zullen we je sommeren om binnen een voorgestelde termijn de huurproducten alsnog terug te sturen via een servicepoint. Geef je hier geen gehoor aan? Zullen we via de rechter afdwingen om onze goederen alsnog terug te vorderen. De extra kosten voor de langere huurperiode, vonnis en deurwaarder zullen worden verhaald.

Conflicten

Alle internet verhuurshops